Zabijačková panenka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Panenku podélně rozřízneme, vetřeme do ní česnek se solí a necháme 24hodin proležet v chladu. Mleté maso ochutíme kořením na mletá masa, promícháme, rozprostřeme na folii, položíme na směs naloženou panenku,zabalíme. Bránici propláchneme teplou(nikoliv vařící)vodou,rozložíme a do ní zabalíme panenku v mleté.
2
Přeneseme do sádlem vymazaného pekáčku a za občasného podlévání a polévání pečeme asi 1,5hodiny na 200 stupňů.
Použité ingredience v tomto receptu: Bránice Česnek Koření Sádlo Sůl Vepřová panenka Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: