Vídeňský bramborový salát

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory typ A
    • 0,5
      ks pórek
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • 200
      ml hovězí vývar
  • Zálivka
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 2
      lžíce vinný ocet bílý
    • 1
      lžíce hořčice hrubozrnná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvařte ve slupce. Ještě horké je oloupejte, nakrájejte na kolečka a vložte do salátové mísy. Osolte je a opepřete. Pórek nakrájejte na tenká kolečka a přidejte k bramborám.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Na zálivku prošlehejte olej s vinným octem a hořčicí. Salát rovnoměrně zakapejte zálivkou. Brambory nakonec přelijte horkým vývarem a nechte vsáknout.
3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.