Vepřové na hořčici

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • slunečnicový olej
    • mletý kmín
    • paprika - sladká
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • 1,5
      kg vepřová plec
    • polohrubá mouka
    • mléko (Na zahuštění)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla).
2
Vložíme vepřové maso vcelku, osolíme, opečeme po všech stranách a obalíme směsí cibule, kmínu a papriky a dusíme v malém množství vody doměkka.
3
Měkké maso opláchneme od směsi, vyjmeme, do omáčky přidáme vodu, plnotučnou hořčici a zahustíme moukou s mlékem. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu

  • Libor
    Libor |

    23. 3. 2013 13:14

    Je to vynikající.Určitě nikdo neprohloupí kdo to vyzkouší :-)

  • Anonym
    Anonym |

    22. 2. 2007 12:48

    Je to dobrá omáčka, taková obměna slepice na paprice. Hodily by se k tomu i noky. Já jsem to dělala s nakrájeným masem a v papiňáku, takže to bylo i rychlé. Dcera miluje knedlíky, tak jsem se zavděčila, díky.

  • Katka
    Katka |

    7. 9. 2006 17:56

    vyborne. Ze zacatku to vypadalo jako obycejny zaklad na kure na paprice, ale ta horcice udelala ukrutnou zmenu. Fakt velice chutne. Doporucuji