Vepřové maso a játra se zelím

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: HANAJEZIKOVA

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g vepřové maso kotleta nebo krkovička
    • 100
      g vepřová játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      sklenice kysané zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a játra nakrájet na nudličky. Na sádle zpěnit cibuli, přidat pouze vepřové maso, osmahnout, nesolit, přisypat dle chuti mletou papriku, chilli koření, podlít vodou a dusit do měkka. Pak přidat játra, scezené zelí a opět podusit, Až jsou játra měkká, osolit, opepřit. Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.