Vepřová pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.
2
Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.
3
Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jiřina z Havířova
    Jiřina z Havířova |

    24. 3. 2012 19:40

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  • Pavla Kanokova
    Pavla Kanokova |

    28. 3. 2007 23:41

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup

Poslední navštívené:

Abecední seznam: