Vepřová roláda

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: LOCO

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • měkký salám
    • tvrdý sýr
    • 2
      ks vejce
    • máslo
    • česnek
    • sůl
    • kapie

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso rozkrojíme v plát, rozklepeme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem. Poklademe kolečky salámu, potřeme vejci usmaženými na másle a nastrouháme sýr. Doprostřed dáme kapii (podle chuti místo kapie olivy, párek...) Pevně stočíme a omotáme motouzkem. Do pekáčku přidáme nakrájenou cibuli a špek. Podlijeme a polijeme olejem a posypeme grilovacím kořením.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Honza
    Honza |

    29. 1. 2012 13:28

    Právě ten špek tomu jídlu dává tu správnou chutˇ.

  • Eva
    Eva |

    19. 7. 2011 12:52

    Recept jsem vyzkoušela, přidala jsem navíc hořčici a šunku a vynechala špek (použila jsem tučnější maso), bylo to býborné :-)

  • nnln
    nnln |

    17. 3. 2011 12:07

    výborné! kapii jsem přidala do vajec, doprostřed podélné čtvrtky okurek a pekla v remosce. bez špeku, jen jsem podlela a bylo to krásně šťavnaté.

  • Anonym
    Anonym |

    23. 1. 2008 09:12

    Je moc dobrá!!!