Valašské kousky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, dáme do pekáčku, ve kterém jsme rozehřáli tuk a dáme dusit do trouby. Podušené maso vyjmeme a přendáme na pánvičku. Do výpeku vmícháme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme trochou vody a dobře provaříme, přecedíme ji na dušené maso, přidáme zakysanou smetanu a nakrájené, na másle podušené houby se sekaným koprem. Dochutíme octem, osolíme a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: