Telecí hrudí plněné risi-pisi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plát masa naplňte směsí másla, petrželky, rýže a hrášku. Pak jej osolte, stočte jako roládu a pečte zakryté na sádle, v troubě předehřáté na 180 °C za občasného přelévání horkým vývarem doměkka. Posledních asi 15 minut pečte odkryté, aby se na mase udělala zlatavá kůrka.
Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí vývar Hrášek Máslo Petrželka Rýže Sůl Telecí hrudí

Komentáře k receptu

  • marvays
    marvays |

    16. 10. 2015 09:09

    vyzkouším to s kůzlečím . . .

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    18. 3. 2013 19:57

    Snad risi-bisi, ne? =-O

Další doporučené recepty: