Telecí kapsa nadívaná žampiony

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks telecí řízek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 50
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 6
      lžíce máslo
    • 50
      g sýr
    • 1
      ks vařená vejce natvrdo
    • 2
      lžíce pažitka nasekaná
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme a nakrojíme kaspu. Uvnitř je osolíme a opepříme. Očistíme a pokrájíme žampiony. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Přidáme houby a vydusíme je. Nastrouháme sýr a vetřeme do něj máslo. Oloupeme a nasekáme vejce. Vše smícháme a přidáme pažitku. Směsí naplníme kapsy a otvor uzavřeme párátkem.
2
Řízky obalujeme v trojobalu. (Začneme moukou, potom ve vejci a nakonec ve strouhance.) Smažíme je dozlatova asi 7 minut z každé strany. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    11. 11. 2011 22:26

    dobrý