Rychlé langoše

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kidomarcela

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme mouku, sůl a zalijeme mlékem ve kterém jsme rozpustili droždí a špetku cukru. Uhněteme těsto, které necháme vykynout.
2
Z těsta tvoříme tenké placky (langoše), které smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
3
Langoše sypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem.
4
Pokud potřete ruce a vál olejem, budou se vám langoše tvarovat lépe.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Rostlinný olej Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Elis
    Elis |

    26. 4. 2016 04:27

    Skuste este ine lepsie a to z polohrubej muky ,s pridanim asi 1/3 varenych a pretlacenych zemiakov,vysledok bude prekvapujuci

  • andrea
    andrea |

    28. 3. 2014 23:24

    Super rychli jednoduchy a chutny

  • Kravackova.jitka@seznam.cz
    Kravackova.jitka@seznam.cz |

    18. 2. 2014 14:30

    ano

  • silvie22377z
    silvie22377z |

    30. 1. 2014 00:19

    povedly se, delala jsem je poprve a hned s uspechem....prozkoumala jsem I jine recepty na langose a je to vlastne vsechno stejny postup...na konci to chce jen rychlost a obratnost pri smazeni a papirovy ubrousek na odkapani zbyleho oleje a pak jen rychle ten treny cesnek, kecup a syr ..a jde se na to..fakt dobry s pivem..zdravim z ameriky :-)

  • silvie22377z
    silvie22377z |

    30. 1. 2014 00:19

    povedly se, delala jsem je poprve a hned s uspechem....prozkoumala jsem I jine recepty na langose a je to vlastne vsechno stejny postup...na konci to chce jen rychlost a obratnost pri smazeni a papirovy ubrousek na odkapani zbyleho oleje a pak jen rychle ten treny cesnek, kecup a syr ..a jde se na to..fakt dobry s pivem..zdravim z ameriky :-)

  • bezejmena
    bezejmena |

    18. 3. 2013 09:47

    dnes take vyzkousim

  • Haňule..
    Haňule.. |

    29. 10. 2012 14:21

    Za chvíli je jdu vyzkoušet.. Tak doufám že vše dopadne dobře :) A je tady někdo kdo by mi řekl kolik z toho bude zhruba langošů? Mám to pro 4 lidi tak jestli nestačí půlka těsta. Předem díky za odpověď... ;-)

  • Cukrářka Hanka
    Cukrářka Hanka |

    28. 10. 2012 12:01

    Děkuji za recept. CHVÁLÍM! ;-)

  • Pája
    Pája |

    7. 9. 2012 19:48

    Výborné, tento recept mám už léta.Vřele doporučuji 8-)

  • micinka
    micinka |

    21. 7. 2012 14:21

    Dnes sem langoše udělala k obědu a veliky uspěch doma mi řekly at začnu pect po burzach pry jsou jako ze stanku takže supur :-) ;-)

  • janka
    janka |

    3. 1. 2012 15:14

    mnamkazj :-)

  • barus.v
    barus.v |

    16. 12. 2011 18:40

    Máme je moc rádi, jen manželovi vadí, že po jejich smažení zůstává v bytě "zakouřeno" :-!

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    22. 2. 2011 06:45

    Pokud vím, tak Marykle se jmenují placky z NEKYNUTÉHO těsta, je to cikánský recept, nesmaží se, ale pečou na suchých plátech (ideálně na kameni). Prý ukradený recept...směšné, zkuste žalovat několik generací dvou národů zpětně :-D :-D Navíc, jak jsem napsala, langoše a marykle je něco tak nepodobného...snad jen ten tvar mají společný :-*

  • milan6
    milan6 |

    21. 2. 2011 16:46

    langoše,,,, to ukradeny recept,,,,, Slovaci a Madaři,, si jej přivlastnily,,,,, Spravny nazev je Marykla, pozměnily recept,,,, cukr se tam nedava, misto mleka,,, se dava Mikyška,,, nebo kysele mleko,,, a mate ORGINAL,,,,,

  • melanie
    melanie |

    21. 2. 2011 14:39

    :-)

  • manca
    manca |

    21. 2. 2011 14:36

    cfbui ozáergpfvzcbi

  • niobe nightingale
    niobe nightingale |

    17. 8. 2009 13:50

    Dneska jsem langoše dělala k obědu a velice jsem s nimi uspěla - dala jsem o dost více cukru i soli a prý chutnají přesně jako ze stánku, což teda beru jako poklonu :)

  • Anonym
    Anonym |

    5. 2. 2008 16:29

    :(

  • IVAN PLAV.
    IVAN PLAV. |

    29. 8. 2007 16:23

    netvrdim ze tito langose su zle su urcite velmi dobre ale skuste tieto su naozaj dobre a co naviac sutoto asi jedine co sa mozu volat RYCHLE www.receptár.sk nepravé lángoše

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    22. 8. 2007 11:59

    mohla bych použít sušené droždí??A pokud ano, kolik ho dát?

  • Sarka Honzakova
    Sarka Honzakova |

    10. 7. 2007 20:03

    Dnes byly k veceri, byly vyborne ;-)

  • Blažena Halušková
    Blažena Halušková |

    3. 2. 2007 12:27

    langoše skvělé! jednička

  • Maci Loudalova
    Maci Loudalova |

    4. 11. 2006 05:42

    No vidite, moje oblibene...v Americe to neznaji, urcite by jim to chutnalo tez. Je treba otevrit nejaky stanek s langosema. Lepsi nez Mc Donalds.

  • Kamil Pazdera
    Kamil Pazdera |

    24. 6. 2006 10:15

    NO vážně je to bezca bašta. S kamarádem kubem sme to dělali kolem desáté večer a moc nám to chutnalo.. Opravdu fajn recept. A ta ''pasta'' je taky mooc dobrá.. Tak se zatím mějte. pá a dobré chutnání

  • Alena
    Alena |

    12. 2. 2006 14:14

    jojo vipadá to dobře.My na to děláme takovou "pastu" že nastrouháme tvrdý sýr,do toho nastrouháme pár stroučků česneku a přidáme tatarku....mňam mňam a na to kečup no prostě bašta

  • Petra dresslerová
    Petra dresslerová |

    30. 11. 2005 20:27

    jasně zkusíme to, to by mohl spichnout i manžel, zdar

Další doporučené recepty: