Španělské brambory II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory nové malé rozkrojené na polovinu
    • 3
      dl rajský protlak
    • 3
      dl zeleninový vývar
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička chilli mleté
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      ks cibule rozpůlená a nakrájená na plátky
    • 1
      ks zelená paprika zbavená semínek a nakrájená na proužky
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať nasekaná - na ozdobení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olivový olej. Přidejte nové brambory, rozkrojené na polovinu, a plátky cibule, míchejte a vařte 4-5 minut, dokud cibule nezesklovatí a nezměkne. Přidejte proužky papriky, chilli koření a hořčici a vařte další 2-3 minuty. Vmíchejte rajčatový protlak a zeleninový vývar a přiveďte k varu. Zmírněte plamen a nechte bublat asi 25 minut, dokud brambory nezměknou. Přendejte do předehřáté mísy. Posypte petrželovou natí a hned podávejte. Nebo nechte španělské brambory vychladnout a podávejte je studené při pokojové teplotě.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.