Singapurské vepřové lístečky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: eve a nor

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřová kýta
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      dl červené víno
    • 1
      lžička škrob
    • kari
    • chilli
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze všech ingrediencí (kromě masa a oleje) uděláme řídké těstíčko jako na palačinky.
2
Z vepřové kýty nakrájíme tenké řízečky velké asi jako dlaň. Namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji do červena.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 7. 2014 22:10

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 7. 2014 22:10

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 7. 2014 22:10

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  • Simča S.
    Simča S. |

    21. 7. 2014 22:10

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.