Trhané vepřové

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová plec
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks cibule
    • česnek 1 palice
    • 250
      ml bbq omáčka
    • chilli pasta
    • 250
      ml majonéza
    • hladká mouka
    • olej na smažení
    • 4
      ks pečivo
    • nakládané okurky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou plec nakrájejte na kostky velké asi 10 x 10 cm. Osolte a opepřete. Dvě cibule a paličku česneku oloupejte a překrojte napůl. Přidejte k masu do hrnce a pečte nepřiklopené v troubě při 150 °C asi 3 hodiny.
2
Šťávu z masa v rendlíku zredukujte. Vychladlé maso vidličkami roztrhejte na vlákna. Přidejte k němu zredukovanou šťávu, promíchejte a dochuťte BBQ omáčkou.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

3
Trochu omáčky sriracha smíchejte s majonézou. Zbývající dvě cibule nakrájejte na hrubší kolečka, rozdělte je na kroužky a posypte moukou. Smažte v oleji dozlatova.
4
Do napařených rozkrojených briošek dejte majonézu, trhané maso, kyselou okurku a na závěr smaženou cibulku.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: