Rychlá ředkvičková pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklý tuk vyšleháme s měkkým tvarohem a bílým jogurtem, přidáme nastrouhané ředkvičky, citronovou šťávu, sůl a vše zlehka promícháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • cukroušek
    cukroušek |

    3. 1. 2017 13:07

    chutná to jako hovno je to blivajz. 8-) 8-)

  • anna
    anna |

    9. 6. 2016 16:58

    pomazanka vyborna... :-* :-*

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    17. 3. 2014 08:47

    Nedávám jogurt, abych pomazánku neředila. Je výborná, dávám 1.

  • twiGGy4
    twiGGy4 |

    15. 3. 2014 15:30

    Pomazánku jsem dělala podle receptu, ale bez másla. Byla dobrá, dávám za jedna, ale znovu už ji dělat nebudu. Nastrouhané ředkvičky pustí příliš mnoho vody, kterou na chleba nenamažete, buďto ji vymačkáte ve fázi příprav a nebo Vám zůstane vysrážená v pomazánce. Každopádně mám za to, že se tímto způsobem odplaví spousta vitamínů, a proto se mi zdá lepší naplácat na chleba cottage nebo gervais a navrch dát plátky ředkviček. Bude to tak zdravější a bude Vás to stát méně času i úsilí :-)

  • Clarice
    Clarice |

    6. 8. 2011 17:49

    Nastrouhané ředkvičky jsem prosolila a po nějaké chvíli z nich vymačkala vodu, pomazánka pak není tak řídká.

  • Martina Hývnarová
    Martina Hývnarová |

    20. 5. 2010 19:07

    právě jsem ji udělala rodince na večeři SUPER BOMBA!!!