Ředkvičkový dip

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g ředkvička jemně nastrouhaná
    • 1
      stroužek česnek cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • zakysaná smetana nebo žervé či palouček dle chuti
    • 1
      lžička pažitka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ředkvičky s česnekem nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, opepříme, přidáme čerstvě nasekané bylinky a zahustíme podle toho, zda chceme mít dip hustější nebo řidší, zakysanou hustou smetanou nebo žervé.
2
Podáváme ke grilovanému nebo smaženému masu nebo zelenině, novým bramborám.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Pažitka Pepř mletý Ředkvička Sůl Zakysaná smetana

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: