Ryba po břeclavsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcovaného kapra vložíme na několik hodin do studeného mléka (nejlépe přes noc). Poté porce omyjeme vodou, nasolíme, pokapeme citronem a necháme odležet.
2
V hladké mouce zamícháme kmín, papriku a grilovací koření. V ní obalíme porce kapra a opečeme je na 2/3 rozehřátého másla na pánvi přikryté pokličkou.
3
Po opečení ze všech stran porce vložíme do mísy a ještě horké přelijeme máslem s utřeným česnekem.
4
Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: