Ryba na rajčatech a cibuli

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety tresky pokapeme citronovou šťávou, obalíme v mouce a z obou stran osmažíme na oleji.
2
Omáčka: spařená rajčata oloupeme, nakrájíme na menší kousky, které přidáme do smažící se na kolečka nakrájené cibuli. Osolíme a dusíme do měkka. Potom přidáme 2 lžíce bujónu a ke konci asi 2 lžičky nasekaného kopru - neodoporučuji sušený, nejlépe čerstvý nebo mražený.
3
Rybu podáváme přelitou omáčkou s brambory nebo chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Filé z tresky Hladká mouka Kopr Rajčata Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: