Rizoto s husími játry

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná vypraná husí játra nakrájíme na malé kousky a na jemně nasekané, na másle usmažené cibulce dusíme za stálého míchání asi 10 minut. Pak je opepříme, přidáme k nim na másle udušené, na plátky nakrájené žampiony a zvlášť předem na husím sádle udušenou rýži, vše dobře promícháme, trochu zalejeme vývarem a dusíme ještě asi 3 minuty.
2
Rizoto na míse upravíme do tvaru kopečku, posypeme parmezánem a podáváme k němu šťávu z pečené husy.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: