Rizoto na plotně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lenka B.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks rýže ve varném sáčku
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě může být i Luncheonmeat
    • 1
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • drcený kmín
    • 1
      dl voda převařená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme podle návodu, na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, koření, nakonec přidáme rýži, řádně promícháme, podlijeme převařenou vodou a dusíme asi 10 minut.
2
Dochutíme podle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.