Rizoto ala Di Carlo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mraženou zeleninu podusit v osolené vodě, pak osmahnout na pánvi, nejlépe na másle a přidat vegetu. Na pánvi také udělat kuřecí maso nakrájená na kostičky, které je naložené v provensálském a grilovacím koření. Dále do uvařené rýže v 1/2 masoxu (Knorox) a cibuli přidáme obdělané kuřecí maso a zeleninu, promícháme, nandáme na talíř a polijeme smetanou. Do smetany přidáme docela hodně vegety a bylinkové koření pro vůni a trošku povaříme. Je třeba také zahustit moukou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: