Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|3. 11. 2008 21:40
Do paradajkovej robím krupicové halušky alebo slovenskú ryžu. To varenenie a namáčanie krúpov som myslela všeobecne. Ale u nás robíme paradajkovú polievku sladkú:)))
Olga Zehnalová
|3. 11. 2008 19:33
Ja dávam zasa uvarenú ryžu alebo drobnú cestovinu napr.písmenká - to majú veľmi radi deti.
Tereza J.
|3. 11. 2008 13:29
Ja krúpy namáčam, podobne ako strukoviny, a potom sú uvarené raz dva. Namáčam asi tak 3-4 hodiny.
Jarka
|12. 2. 2007 15:00
Jak dlouho vařit kroupy v papiňáku, jaké množství a kolik vody? Nikdy jsem je nevařila, ale ráda vyzkouším. Děkuji
Světlana
|30. 1. 2007 19:59
Pohanka není špatná, ale jde pak o jiné jídlo....:-) Tahle polévka je nejlepší s velými kroupami
Šárka V
|19. 1. 2007 12:17
Místo krup můžeme použít naklíčenou nebo přes noc namočenou pohanku, vaří se pouze 5-10 minut. Pokud pohanku namáčíme, vodu použijeme na přípravu polévky, obsahuje rutin (zpevňuje cévy).
aluška 50
|18. 1. 2007 15:02
já nepoužívám protlak ale rajčatové pyré bez cukru-chuťově je opravdu výborné...
Renata Kolářová
|18. 1. 2007 13:21
Máte zkušeenost,zda jsou lepší rajčata nebo protlak? Já dělávám polévku z čerstvých domácích rajčat, a bývá poměrně hodně kyselá.