Pruhované ovoce

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jablka červená, žíhaná a zelená
    • hrušky
    • nektarinky
    • meruňky
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vyberte ovoce zhruba stejné velikosti – jablka různých barev, hrušky, nektarinky a meruňky. Ovoce nakrájejte na plátky přibližně o výšce 1 cm a ihned je lehce potřete šťávou z citronu, aby nezhnědly. Poté je vrstvěte tak, aby se střídaly jednotlivé barvy. Zdobte mátou, meduňkou a rybízem. Děti mohou odebírat jednotlivé plátky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • :)
    :) |

    28. 7. 2013 00:30

    Toto je tak složitý recept, že bylo nutné napsat postup, jinak bychom se zhroutili z toho, že nezvládneme toto extrémně těžké jídlo připravit. Nechcete někdo recept na špagety s kečupem? Jistě by jste je také nezvládli bez pracovního postupu.