Polévka - Krupnik

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Marsí

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      cibule
    • 1
      l voda
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      lžíce kopr
    • sůl
    • pepř mletý
    • 250
      g rajčata asi 4 ks - oloupaná a nakrájená
    • 2
      lžíce celer nadrobno nakrájený - mladý i s natí
    • 1
      lžíce petržel na drobno nakrájená
    • fazole 1/4 hrnku - namočené
    • krupky 1/4 hrnku nebo kroupy - namočené
    • 1
      hrnek houby namočené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata, cibuli, celer i s natí, petržel, fazole, krupky, houby (nadrobno nasekané) vložíme do vody a vaříme cca hodinu téměř do měkka. Pak přidáme nakrájenou mrkev a kopr, podle chuti osolíme, opepříme a dovaříme ještě asi 20 minut.
2
Pokud je polévka příliš hustá, během vaření dolijeme trochou horké vody.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.