Polévka dashi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1200
      ml rybí vývar (Z rybího masa a kostí)
    • 100
      ml sojová omáčka
    • 6
      ks japonské houby shitake (Nebo žampiony či hlíva)
    • 12
      ks špenát (Listy)
    • citronová kůra
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vývaru přidáme sójovou omáčku, sůl a houby, které asi 5 minut povaříme. Špenátové listy spaříme, necháme okapat, přimáčkneme k sobě a rozkrájíme na 6 špalíčků. Dáme je do misek vždy s jednou houbou a přelijeme horkým vývarem. Ozdobíme citronovu kůrou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.