Pečená kambala s tymiánem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kambala
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      ks citronová kůra
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      lžička mořská sůl
    • pepř mletý
    • 2
      hrst tymián

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kambalu opláchněte a osušte.
2
Máslo rozpusťte a vmíchejte do něj strouhanou citronovu kůru, drcený česnek, sůl, špetku pepře a hrst nasekaného tymiánu. Vše promíchejte.
3
Očištěnou kambalu z vrchní části nařežte ostrým nožem a vetřete směs másla s bylinkami.
4
Kambalu vložte na pekáč a posypte zbylým tymiánem. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C asi 18 minut, záleží na velikosti ryby.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová kůra Kambala Máslo Mořská sůl Pepř mletý Tymián

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: