• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pan bagnat
    Napište svůj komentář k receptu

    Pan bagnat

    autor: F.O.O.D.
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pan bagnat
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    6 porce
      • 2
        ks červená paprika
      • 1
        ks paprika - žlutá
      • 60
        ml olivový olej
      • 1
        lžička balzamikový ocet
      • 2
        lžíce petrželka hladkolistá (najemno nasekaná)
      • 0,50
        lžíce kapary slité, nasekané
      • 1
        ks cuketa (asi 120 g), nastrouhaná na tenké plátky
      • 1
        ks bageta velká
      • 1
        stroužek česnek rozdrcený
      • 4
        ks vejce natvrdo uvařená, oloupaná a rozpůlená
      • 10
        ks artyčoky nakládané, pokrájené
      • 10
        ks bazalka
      • sůl
      • pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Troubu předehřejte na 200 °C. Na plechu pokrytém pečicím papírem upečte papriky, až jejich slupka téměř zčerná. V misce přetáhněte kuchyňskou fólií, aby se zapařily. Ve jiné misce promíchejte olej, ocet, kapary a petrželku. Přidejte cuketu, osolte a opepřete. Z paprik stáhněte slupku a vyjměte semínka, pokrájejte je a přidejte do misky. Bagetu podélně rozpulte, ale nedokrojte. Vydlabejte střídku a vnitřek potřete česnekem. Spodní část bagety poklaďte rozpůlenými vejci, artyčoky, cuketami a paprikami. Nakonec poklaďte lístky bazalky. Zakryjte druhou polovinou bagety a vše zabalte do kuchyňské fólie. Položte na plech, zakryjte jiným plechem a ten zatižte něčím těžším a dejte přes noc do chladu. Podávejte pokrájené na tenké plátky.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Dýňový koláč (Pan di zucca)

    Dýňový koláč (Pan di zucca)

    Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček

    Pan di spezie - sladký kořeněný…

    Treska paní Gunilly

    Treska paní Gunilly

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Slané pečení
    Pokrmy Pečivo Červen Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Artyčoky Bageta Balzamikový ocet Bazalka Červená paprika Česnek Cuketa Kapary Olivový olej Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Sůl Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Ovocné koláče

    Ovocné koláče

    Buchta s jablky a kysanou smetanou

    Buchta s jablky a kysanou smetanou

    Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

    Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

    Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

    Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

    Křenová omáčka s jazykem

    Křenová omáčka s jazykem

    Fazole (nejen) se slaninou

    Fazole (nejen) se slaninou

    Zapečené cukety se šunkou a sýrem

    Zapečené cukety se šunkou a sýrem

    Gyros krkovice na cibuli

    Gyros krkovice na cibuli

    Nakládané masové kostky dušené na cibuli

    Nakládané masové kostky dušené na…

    Doporučujeme

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    31
    Kachna pomalu pečená
    Kachna pomalu pečená
    29
    Dědovy škubánky na slano
    Dědovy škubánky na slano
    24
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    23
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 23.1.2021

    Deník Aha! 23.1.2021

    Dáma.cz Podívejte se na foto: Takhle odlišně vypadají ženské vagíny

    Podívejte se na foto: Takhle odlišně vypadají ženské vagíny

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Ženy.cz Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Maminka.cz Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Reflex.cz Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Pampeliškový med III.
    Pampeliškový med III.
    Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
    Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
    Pampeliškový sirup
    Pampeliškový sirup
    Pan di spezie - sladký kořeněný chlebíček
    Pan di spezie - sladký kořeněný…
    Panadelky
    Panadelky
    Panagjurská vejce
    Panagjurská vejce
    • Recepty.cz
    • Pan bagnat
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí