Ovarová silvestrovská polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l vývar (Z ovaru)
    • tuk (Sebraný z vývaru)
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pálivá paprika (Nepatrně pálivá)
    • 40
      g těstovinové strouhání
    • 4
      lžíce drůbeží játra
    • petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Příliš tučný vývar necháme vychladnout a přebytečný tuk sebereme. V rozehřátém tuku osmahneme dorůžova nakrájenou cibuli, přidáme obojí papriku, zamícháme, zalijeme procezeným vývarem a dáme vařit. Do vroucí polévky zavaříme strouhání.
2
Do hotové polévky dáme prohřát vnitřnosti nebo maso. Polévku podle chuti přisolíme a doplníme jemně sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.