• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Obrácené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Obrácené řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 105
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek (může být i vepřový nebo krůtí)
    • pepř mletý
    • hořčice
    • olej
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • pažitka sekaná, nebo petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve strouhance. Strouhanku rukou lehce do řízků po obou stranách zatlačíme. Vejce rozšleháme se sekanou zelenou natí a namočíme do nich po obou stranách řízky a ihned je smažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky od babičky

Obrácené řízky od babičky

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanche I | 25. 8. 2018 12:36

    :) Moc dobrý :P a rychlý recept !

  • Johana Benakova | 15. 3. 2014 16:07

    No hnus jako...lepsi jsou ciganske jidla 8-)

  • Hanicka | 13. 2. 2011 14:06

    MNAM ! povedlo se mi to :)

  • Jan Němec | 29. 12. 2010 14:25

    Dělal jsem před týdnem z kýty a krkovice a výborné,neni obal tvrdý jako strouhánka.Výborné

  • Vendula Tesařová | 16. 9. 2010 13:52

    výborné, úžasný nápad potřít je hořčicí

  • Jana Koelblová | 20. 6. 2010 12:32

    Tak dneska jsem je udělala k obědu a moc nám to chutnalo. Zapekla jsem je s cibulí a slaninou. Recept si přídávám do oblíbených a brzy zopakuji....

  • Jiří Melčák | 22. 1. 2010 15:57

    Doma dělám už léta z krkovičky. Pekáč vůbec nevymazávám, protože krkovička je sama o sobě šťavnatá dost a navíc na maso pokládám plátky anglické a spousty cibule nakrájené kolečka. Takhle to vrstvím na sebe podle toho, kolik jich chci dělat. Dobrota.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 27. 12. 2009 19:18

    DNES JSEM TENTO RECEPT DĚLALA POPRVÉ A BYLO TO VÝBORNÉ.A NAVÍC MI TO PŘÍJDE JAKO LEPŠÍ FORMA OBALOVÁNÍ NEŽ KLASICKY TROJOBAL.S PEČENYMI BRAMBORY SUPER.

  • jana loosová | 24. 8. 2009 17:47

    Zdravím já je dělám z hovězího, naklepu obalím stejně, ale dám je dopéct do trouby a taky pod ně a na ně naházím moravanku to je pro gurmány jako lahůdka. Je to pikantní ale lahodné

  • Eva Skálová | 30. 6. 2009 06:47

    Kdo má rád řízky pěkně měkké, může je na pánvi rychle z obou stran osmažit, pak přendat na pekáček, zalít kostkou masoxu rozpuštěnou v půllitru vařící vody spolu se čtvrtkou másla a dát zapéct do vyhřáté trouby. Péct, dokud se voda nevypaří.

  • Jana Řezníčková | 2. 6. 2009 07:25

    Ivetko, je fajn, že Vám taky chutnaly, ale ta čeština.... nezlobte se, ale to jsou úplné základy pravopisu....byliii... chutnaliiiii.

  • Iveta Janatová | 2. 6. 2009 07:11

    Tak i já chci pochválit tento recept.Jsou vynikající,byli k nedělnímu obědu a celé rodince chutnali.Příloha br.kaše a zeleninový salát,doporučuji a mám v oblíbených.

  • Mefinka Mefinka | 16. 2. 2009 15:42

    Tyto řízky jsou skvělé. Už před časem jsem přidala do svých receptů a ráda se k tomuto jídlu vracím... :-) Dávám za 1*

  • Lenka B. | 14. 2. 2009 08:38

    Tyto řízky jsou vynikající! Já je někdy potřu kromě hořčice také česnekem, někdy do vajíčka přidávám různé koření... má to spoustu variací a vždy si pochutnáme.

  • Mabelka Mabelka | 14. 12. 2008 14:01

    Dnes jsme měli k obědu, bylo to výborné. Příště zkusím zapéct, snad nás to taky nezklame.

  • Vendula Strakošová | 11. 7. 2008 11:23

    Já to také zapékám ještě potom v misce, vymažu, posypu trochu strouhankou, pokladu hodně cibulí na kolečka, dám takto upravené řízky, slaninu a zapékám, nakonec přidám lehce roztopit sýr.Mňam..

  • Veronika Lindner | 19. 4. 2008 12:57

    Davam velkou jednicku!Je to vynikajici.Ziji v rakousku a delam v restauraci.Ukazovala jsem to kolegini,nejdriv na me koukala skepticky,jestli nahodou nemam horecku,ze davam rizek nejdriv do strouhanky,a pak do vejce,ale kdyz to ochutnala,nesetrila chvalou.Opravdu vynikajici!

  • milena kubikova | 27. 3. 2008 10:10

    nam to prislo uplne obycajne....a nakoniec som dostala odporucenie, vratit sa k niektorym z rodinnych receptov na upravu reznov...co uz.

  • Radmil | 22. 3. 2008 11:13

    TO Anonym - taky mě zarazilo, že paní VV vydává klasický recept za svůj...

  • Vladkka Nováková | 21. 3. 2008 19:45

    Tak jsem je včera udělala. Použila jsem dvě krkovice a dva kuřecí řízky. Po usmažení jsem je dala do pomalého hrnce na jehož dno jsem nasypala na kousky syrové brambory s kousky másla a odešla jsem do práce. Po návratu mě přivítala úžasná vůně, brambůrky byl krásně opečené a ve šťávičce z masa. Řízky samotné byly úžasně měkkoučké.Takže dávám za 1.

  • Martina | 21. 3. 2008 14:36

    Ja pak vrele doporucuju obalene rizky naskladat do zapekaci misky a zalit pikantni nalozenou zeleninou/napr.Moravankou/ + klidne pridat i kysele zeli. Zapect v troube.Je to vyborne a overene! Podava se s bramborami a tatarkou.

  • Heda | 21. 3. 2008 13:08

    Více nám chutnalo kuřecí, ale i vepřové jsou dobré. Každý máme jinou chuť dávám za jedna. Heda

  • Olga | 19. 3. 2008 20:16

    Anonym, rezne sú super, keď je niečo dobré, tak nezáleží na tom či je to klasika, hlavne ,že to chutí.Dnes som ich robila na obed a všetci sa len tak olizovali.

  • Anonym | 19. 3. 2008 07:48

    tento recept dělala tchýně před 35 lety, co vás, milé dámy, učily maminky, že se rozplýváte nad klasikou?

  • Květa Soukupová | 17. 3. 2008 12:37

    Je to výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jana Kaboňová | 16. 3. 2008 22:22

    Je to opravdu vynikající-já taky dělám,ještě trošku vylepšeně a sice po usmažení,dám do pekáčku a zaliju sladkou smetenou nebo šlehajdou a na 30min šoupnu do trouby.Vždycky jsou řízečky krásně měkké a šťavnaté!

  • Monika | 16. 3. 2008 18:03

    Jde to i s hovězím plátkem.Strouhanku musíme vklepat a potom plátek obalit ve vajíčku.Hořčicí potírám až před zapékáním v troubě.

  • petra š | 16. 3. 2008 17:27

    Řízky jsou opravdu vynikající a dělám je stejně jako Jitka.Vymažu pekáček trochu máslem,vložím řízečky,posypu cibulí,pokladu anglickou slaninou a přidám ještě uzený špek(výborný mají v Glóbusu).Poslední dobou jsem do vajíčka začala přidávat nastrouhanou cihlu.A trochu to podliji.

  • zoonka | 6. 3. 2008 19:06

    Řízky jsou výborné. Použila jsem pepř čtyř barev, kuřecí maso jsem potřela Francouzskou hořčicí a nemělo to chybu. Určitě zopakuji.

  • Alena Hreusová | 5. 3. 2008 05:55

    Tento recept je veľmi dobrý. Môj postup prípravy bol nasledovný: Rezne som nakrájala, naklepala, osolila, z jednej strany posypala čiernym korením a z druhej strany vegetou. Potrela horčicou, pokvapkala olejom a nechala chvíľku postáť. Potom obalila v strúhanke, do ktorej som pridala strúhaný syr, namočila do vajíčka rozšľahaného so štipkou kari korenia a petržlenovou vňaťou a vysmážala na oleji. Po vysmažení som dala rezne do pekáča, podliala vývarom, posypala cibuľou a obložila plátkami anglickej slaniny. Nechala zapiecť. Použila som morčacie mäso, ale môže byť aj hovädzie, alebo bravčové. Hodnotím známkou 1.

  • jitka | 26. 2. 2008 09:51

    Já po usmažení řízky vložím do zapékací misky, proložím kolečkami cibule a plátky anglické, přiklopím a 20 minut zapékám. maso krásně změkne a natáhne chuť.

  • Markýza První | 22. 2. 2008 17:50

    Tyhle řízečky jsou super, měli jsme včera k večeři.Příště vyzkouším zapéct se šlehačkou.

  • Jana | 21. 2. 2008 19:03

    Souhlasím. Skutečně vynikající.

  • Anonym | 20. 12. 2007 17:21

    vynikající

  • králíček | 15. 12. 2007 21:37

    Já řízečky v pekáčku podlévám smetanou, navrch slanina, hmmm mňam!

  • Jolka Holka | 11. 12. 2007 12:38

    Já je stejně jako Romana dělám ze zadního hovězího. Do remosky je stavím a prokládám cibulí a anglickou. Už jsme je dlouho neměli, přeci jenom to hovězí je drahé, ale připomněli jste mi je a letos o Vánocích je určitě udělám.

  • Alena | 31. 10. 2007 11:59

    Obrácené řízky dělám, ale nezalévám je hořčicí,ale zeleninovou směsí se žampiony(DYNASTIE).Vyzkoušejte,taky dobrý.

  • Lenka | 17. 10. 2007 12:11

    Obrácené řízky také dělám, ale malinko jinak, tak jen pro inspiraci... obalím nejdříve ve strouhance, potom vajíčku, osmažím. Smažené vyskládám do pekáčku a přeliju je plnotučnou hořčicí (hořčici smíchám s vodou, aby se lépe polilo) a dám zapéct. Také dobré!

  • Jana | 20. 9. 2007 08:59

    Tyhle řízečky se dají dělat z jakéhokoli masa. Doporučuji po osmažení naskládat na pekáč, proložit anglickou slaninou a pórkem a zalít trochou teplé vody s rozpuštěným masoxem. Zapéct 20-30 minut.Šťavnaté a moc dobré.

  • Pavla | 7. 9. 2007 16:12

    Tyto řízky jsou výborné a křehoučké.Ale nechápu ,proč někdo píše komentář,když ten recept nevykouší a peče řízky 2krát do roka?

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:20

    Tak obrácené řízky mi vykládala před páer lety sousedka - jak zatlouká strouhanku do řízků a pak je teprv máíčí ve vajíčku - poslala jsem ji do háje. Za prvé: nemám tolik času, abych se s tím patlala naopak (a uklízela pak ještě veškerý ten bordel), za druhé: obalované řízky (normáílní) dělám v průměru 1-2 x do roka, tj. maximálně tehdy, když potřebuju jídlo na cestu, a jím je stejně JEDINĚ A POUZE z kuřecího masa a studené.

  • Romana Remutová | 6. 9. 2007 14:13

    Možná se budete divit, ale tyhle obrácené řízečky dělám ze zadního hovězího,postup stejný, jen je naprudko osmahnu na pánvi a pak dám podlité vodou zapéct cca na 40minut do trouby.Jsou vynikající.

  • Ema | 6. 9. 2007 13:25

    Dělám z kotlety, naklepu, osolím,opepřím, obalímve strouhance, vejci a hladké mouky a opeču na pánvi.Naskládám na plech, posypu grilovacím kořením,potřu kečupem,dám na každý několik tenkých kroužků cibule a nahoru slaninu. Mírně podleji vodou a peču v troubě tak 20 minut. Nakonec je možné posypat sýrem a krátcezapéct. Výborné s bramborovou kaší.Naše oblíbené jídlo.

  • Kateřina Candrová | 10. 8. 2007 14:29

    Příjemná změna. Děkuji za recept.

  • I`S | 27. 4. 2007 19:42

    Jednou rukou posypavam strouhankou a druhou rukou ji zatloukam palickou do rizku.

  • Jana Vš | 29. 3. 2007 10:23

    Dělám z hovězího. Po osmažení narovnám na pekáček, na každý řízek dám kupičku na slanině osmažené cibule, podleju sklenicí vody, zakryji druhým pekáčem a nechám asi hodinu zapéci v troubě.

  • Lada Kunetková | 17. 3. 2007 12:32

    Netradiční změna klasického řízku,naše malá si taky pochvalovala ,dobručké masiko,:-)

  • Václav FRONĚK | 12. 2. 2007 08:59

    Paní Vencová,máte dobré recepty a z hloupích připomínek si nic nedělejte.My také řízky jako Vy děláme,ale pro snažší obalení,ale i vniknutí strouhanky do masa,klepeme řízky ve strouhance ,nasypané na prkénku.Vše ostatní je podobné.

  • Jitka | 19. 1. 2007 15:05

    přesně jak píšeš, ale pak je hodím na zapékací mísy a hodně - hodně - nakrájené cibule mezi řízky...za dvacet minut je to nebe na zemi.

  • petra partlová | 18. 1. 2007 19:40

    Já prokládám cibulí a rajčaty.Je o naše oblíbené jídlo.

  • Marie Dubcová | 17. 12. 2006 20:11

    Do strouhanky jsem přimíchala strouhaný sýr, řízky nemjaí chybu,je to jednoduchá obměna a řízky jsou vynikající. Nám více chutnájí z vepřového.dávám velkou jedničku.

  • Ivana Kašparovská | 11. 9. 2006 09:30

    Řízky dám do zapékací mísy, prokládám cibulí a anglickou slaninou, nechám zapéct.

  • Iva | 9. 9. 2006 14:05

    Tož bulo to dobré....

  • XY | 28. 4. 2006 19:00

    Jednoduchá příprava, chutné

  • Ludmila Tokoliova | 28. 4. 2006 15:57

    Taaak..dojedli jsme!!Bylo to vynikajici.A i presto,ze je muj manzel profes.fotbalista a takovy papanicka nemuze,dala jsem tam i hodne cesneku,aby to vonelo..Jen to ucitil a ja s mym synackem jsme malem nemeli co jist:-)):Dekuji za recept,fakt mnamka.A taky to je dost sity.meli jsme to s bramborem a doamcim dresingem.Davam za 1.

  • Daniela | 9. 4. 2006 19:59

    Prej my... Samozřejmě jsem vařila jenom já a bratříček komentoval :P Ale moooc dobrý to bylo, musím sebe a tenhle recept pochválit :)

  • Pralev . | 9. 4. 2006 19:15

    Tak jsme to s mladší sestřičkou uvařili a musím říct, že bašta :) Díky za moc dobrej recept.

  • Makulka | 4. 3. 2006 11:15

    Milé kuchařinky, zkuste místo srtouhanky dát dordrceé cornfleks /lupínky/.Ty strčte alespň do 3 igelitových sáčku a bušte na ně paličkou nebo válečkem aby se rozdrtily. Je to super křupavoučké.

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:17

    Strouhanku promíchávám se strouhaným sýrem a to zatlačím do msa a pak teprve protáhnu vejci. Myslím, že te to tak chutnější

  • Jindřiška Čížková | 15. 4. 2005 11:10

    Neodolala jsem a zkusila tento recept. protože ale nemáme rádi hořčici, dala jsem na maso koření tzaziky, pak dala do pekáčku s cibulí, zalila šlehačkou (aby bylo maso skoro potopené), přidala opět trochi tzaziky a zapekla pomalu v troubě asi 20 min. Šlehačka zhoustla a byla výborná. Příloha brambory.Děkuji za inspiraci, bylo to výýýborné, všem moc chutnalo.

  • marcela slamdeckova | 8. 4. 2005 17:24

    My recept delame,ze do vajicka pridame trochu kari koreni,je to vynikajici a rovnez zapecu se slaninou,cibuli a poliju zbytkem vejce..

  • alena | 6. 2. 2005 12:46

    Já znám ještě pokračování-takto udělané řízky se naskládají do pekáče,prokládají se anglickou slaninou a cibulí,nakrájenou na kolečka,zalijeme asi 3 dl vývaru a pečeme,cca 3/4hod.Pak podáváme s bram.kaší.brymb.knedlíkem nebo jak kdo chce.

  • Jarka L. | 4. 2. 2005 08:40

    Po přečtení vašich komentářů jsem nemohla odolat a zkusila jsem taky. A řeknu jen jedno. Famozni. Ochucené a osmažené řízky přesně podle postupu p. Vencové jsem vložila do pekáčku na narájené brambory s cibulkou a slaninou. Přikryté asi 30 minut dusila (až byly brambory hotové), poté na každý plátek masa položila uzený sýr, zalila šlehačkou a nezakryté pekla ještě 20 minut. Můj přítel je velmi náročný a skvělý kuchař. Slova uznání od něj slyším velmi zřídka. A díky tomuto receptu jsem se jich po dlouhé době dočkala. Moc Vám děkuji paní Vencová!

  • Vladka Sedláčková | 15. 11. 2004 16:14

    Nemá to chybu. Děkuji za inspiraci.

  • Jana H. | 13. 11. 2004 18:48

    Aleno dala jste je zapéct do trouby?To jsem tam nenapsala. Zapékám je asi 3/4 hod. a ta smetana udělá takový dobrý sos. Dělám je takto už leta.Ten recept jsem četla v nedělním Blesku, kde byl rozhovor s p.Troškou a tento recept tam uváděl. Pravda je že ne každému chutná stejně.

  • Anonym | 13. 11. 2004 09:26

    Aleno dělejte bez smetany a uvidíte jaká je to bašta

  • alena | 12. 11. 2004 18:59

    Tak jsem dneska vyzkousela rizky podle Jany (podle Trosky). Nedalo se to jist! S tou smetanou jsem to akorat zkazila a vse putovalo do WC.

  • Anonym | 12. 11. 2004 18:07

    Jednička podtržená, chutná nám to, děti říkají řízečky v palačince

  • Marek Kopecký | 10. 11. 2004 11:44

    Doporučuji v té strouhance naklepat paličkou. Bacha lítá to všude takže já je obaluji v igelitovém pytlíku :-)

  • kluci z Ostravy | 2. 11. 2004 19:00

    Vlasto, děkujeme za další výborný recept pro úplné kuchařské negramoty

  • Marie Holcová | 1. 11. 2004 11:46

    Strouhanku lze lehce zaklepat do řízků paličkou namaso. lépe drží. taky je dávám do pekáče nakolečka cibule a trochu slaniny zesklovatět,podlejijen půl deci vody a přikryji dalším pekáčem a dám do teplé trouby na půl hodiny dojít.

  • DEBRA | 27. 10. 2004 20:35

    VASE RECEPTY NEMAJI CHYBU.VYZKOUSELI JSME JICH V USA VELA.JA DELAM TAKTO:RIZKY POSIPU KORENIM EMERILS ESSENCE ORIGINAL A KORENIM NA STEAK,OBALIM VO STROUHANKE A NA KONEC DO VAJICKA.OPRAVDU VYNIKAJICI.NENI NA CESKE RUCICKY A RECEPTICKY.DOBROU CHUT PRAJE DEBRA Z USA.

  • Marcin | 22. 10. 2004 21:30

    Nemá to chybu.Lepší je ale vepřové jak kuřecí.

  • Jana | 21. 10. 2004 21:26

    Tyto řízečky dělám podle Zdeňka Trošky. Naklepat, posolit, popepřit, obalit ve strouihance a ve vejci. Dát smažit, přendat do pekáčku, pokrýt na kolečka nakrájenou cibulí, znovu posolit a popepřit, zalít Tatra mlékem nebo šlehačkou.. Obměna: místo cibele dát žampiony a posypat srouhanou nivou.Takto udělané doma milujeme.

  • LK | 20. 10. 2004 22:13

    Obrácené řízky znám trochu jinak.Řízky posypu kořením na steak,potom do strouhanky a nakonec do vajíčka s oregánem.Fakt dobrý.

  • Anna | 14. 10. 2004 23:08

    Obracene rizky, nebo taky - cikanske rizky.Maso pouzivam jak veprove, tak i hovezi - proto nazev - cikanske. Postup stejny, zapekam v troube a nekdy uplne dospod davam syrove na kolecka nakrajene brambory a vrsim vrstvu masa, slaniny, zeleniny [cibule, rajce, paprika] a opet maso, slanina atd. Idealni pro vice osob. Je to dobry recept a chutny, vhodny i pro navstevy.

  • Romana | 8. 10. 2004 11:35

    Výborné, použila jsem místo hořčice česnek ,zapekla jsem to v troubě s uzeným sýrem, opečenou na kolečka nakrájenou cibulkou a zalila malinko šlehačkou.

  • Petra | 1. 10. 2004 14:09

    Vyzkoušela jsem a je to opravdu dobé a navíc rychlé a to je super

  • Kuchařka on-line | 16. 9. 2004 16:34

    Vynikající, použili jsme hořčici a česnek.

  • Andrea | 16. 9. 2004 12:07

    My děláme obrácené řízky takto.Řízky naklepeme,osolíme,opepříme.Obalíme ve strouhance a pak ve vajíčku.Osmažíme na pánvi,pak dáme do pekáčku,posypeme nakrájenou slaninou,cibulí a zapečeme.Určitě vyzkoušíme i tento recept.

  • babi herbe | 15. 9. 2004 22:10

    Já naklepané řízky kořením vegetou a pepřem, zakápnu olejem a dál postupuji stejně. Je to skvělé.

  • Jana | 12. 9. 2004 17:47

    Chutnalo nám. Zkombinovali jsme jak horčici tak i prolisovaný česnek a byla to bašta.

  • Anonym | 17. 8. 2004 23:18

    Doporučuji vyzkoušet

  • Anonym | 31. 7. 2004 21:27

    Moc dobré

  • Aťa | 11. 6. 2004 18:33

    Moc nám chutnalo, místo hořčice jsem potřela prolisovaným česnekem, protože hořčici nemusíme. Použila jsem řízky krůtí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Řízky
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Kuřecí maso Olej Pažitka Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec

Drobenkový koláč (řez, dort) s…

Ochucené majonézy

Ochucené majonézy

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou

Krémová brokolicová polévka s…

40 minut
Jarní salát s grapefruitem a avokádem

Jarní salát s grapefruitem a avokádem

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Rizoto s masem

Rizoto s masem

20 minut
Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

30 minut
Jarní šakšuka

Jarní šakšuka

15 minut
Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

50 minut
Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Bazar
Sada pro obracení dutinky PRYM LOVE Sada pro obracení dutinky PRYM LOVE Více info
Sada pro obracení dutinky Sada pro obracení dutinky Více info

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
58
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
49
Rychlokvašky
Rychlokvašky
46
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
32
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Den vody: 10 receptů na její ochucení bez kalorií!
Den vody: 10 receptů na její ochucení bez kalorií!
Oprah Winfrey prozradila tajemství svých oblíbených těstovin. Neuvěříte, jakou přísadu používá, aby byly krémové
Oprah Winfrey prozradila tajemství svých…
Bylinková sezona zahájena! Odstartujte zelené vaření i u vás doma
Bylinková sezona zahájena! Odstartujte zelené…
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si kynutou, třenou, mramorovou nebo mini verzi z litého těsta
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si…
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k Mezinárodnímu dni štěstí
Upečte si štěstíčka: Sušenky se vzkazem k…
AHA.cz Krize s Danielou? Brzobohatý v Americe s jinou

Krize s Danielou? Brzobohatý v Americe s jinou

Mimibazar Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Změna času na letní: Už v neděli si nezapomeňte přeřídit hodiny!

Dáma.cz VALERIE (51): Zamilovala jsem se do kolegy. Vyklubal se z něj ale sukničkář

VALERIE (51): Zamilovala jsem se do kolegy. Vyklubal se z něj ale sukničkář

Blesk pro ženy Dagmar Havlová i v 70 módní ikonou: Tohle jsou její triky, díky nimž vypadá úžasně!

Dagmar Havlová i v 70 módní ikonou: Tohle jsou její triky, díky nimž vypadá úžasně!

Ženy.cz Drzost, fat shaming i zlehčování problému: Co v nás vyvolává strach z doktorů?

Drzost, fat shaming i zlehčování problému: Co v nás vyvolává strach z doktorů?

Blesk.cz Dagmar Havlová Veškrnová slaví 70: Všechny životní role! S jejími exkluzivními komentáři

Dagmar Havlová Veškrnová slaví 70: Všechny životní role! S jejími exkluzivními komentáři

SportRevue.cz 15 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je Pavel Nedvěd

15 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je Pavel Nedvěd

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kartář Raven Argoni: Co čekat od výkladu karet?

Kartář Raven Argoni: Co čekat od výkladu karet?

Abecedazahrady Ty nejkrásnější velikonoční věnce, které na svých dveřích rozhodně musíte mít

Ty nejkrásnější velikonoční věnce, které na svých dveřích rozhodně musíte mít

Další doporučené recepty:

Obrácené koláčky s ananasem
Obrácené koláčky s ananasem
Obrácené mleté řízečky
Obrácené mleté řízečky
Obrácené rebarborové řezy II.
Obrácené rebarborové řezy II.
Obrácené řízky na zelenině
Obrácené řízky na zelenině
Obrácené řízky od babičky
Obrácené řízky od babičky
Obrácené řízky podle tchýně
Obrácené řízky podle tchýně
  • Recepty.cz
  • Obrácené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí