Natálčino kuře St. Tropez

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • omáčka
    • olivový olej
    • sojová omáčka
    • med
    • chilli
    • paprika
    • provensálské bylinky
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na plechu rozložíme kuřecí stehna a na stejné kousky pokrájenou zeleninu. Stroužky česneku necháme celé, pouze mírně rozmáčkneme. Smícháme ingredience na omáčku, kterou pak dobře rozlejeme přes všechny přísady. Na zeleninu ještě můžeme poklást čerstvý rozmarýn a tymián.
2
To celé dát na 45 minut na 180 °C do trouby, ke konci zvýšit teplotu na 220 °C, aby byla kůžička pěkně křupavá. Zeleninu během pečení občas obracet. Pokud nebude ještě hotová, tak nechat v troubě déle, ono to potřebuje trochu času.

Komentáře k receptu

  • Katerina Shibazaki
    Katerina Shibazaki |

    14. 9. 2005 05:34

    Moc dobre i bez fenyklu!

  • Barbara
    Barbara |

    9. 9. 2005 12:38

    Na plech dáme všechno, dobré je i brambory podle velikosti rozkrojit na půlky nebo čtvrtinky. Fenykl stačí na čtvtiny. Všechno pak "rozsypeme" nastřídačku po plechu.

  • Barbara
    Barbara |

    9. 9. 2005 11:22

    Všechno se dá dohromady na plech, střídavě se to po něm rozloží... jestli víte, co myslím.

  • leika
    leika |

    9. 9. 2005 10:54

    a brambory se dají taky na kuře?