• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Nakládané ryby na kyselo
    Napište svůj komentář k receptu

    Nakládané ryby na kyselo

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    obtížnost: snadné
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nakládané ryby na kyselo
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg kapří ocasy nebo plotice, tloušť, parma, cejn
      • rostlinný olej
      • pepř mletý
    • Nálev
      • ocet
      • 0,60
        l voda
      • 1
        ks celer
      • 2
        ks mrkev větší
      • 1
        ks petržel větší
      • 2
        lžička sůl
      • 2
        ks cibule
      • 2
        ks bobkový list
      • 3
        ks nové koření
      • 5
        ks pepř celý

    Postup přípravy receptu

    1
    Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme podélně podle páteře a nakrájíme z nich menší porce).
    2
    Ryby osušíme, mírně opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Necháme vychladnout.
    3
    Nálev: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na proužky a dáme vařit do octové vody se vším kořením. Uvaříme zeleninu do měkka a nálev necháme vyhladnout.
    4
    Porce ryb naskládáme na těsno do větší sklenice (cca 1/5 l od okurek), proložíme vařenou zeleninou z nálevu a zalijeme studeným nálevem po okraj sklenice.
    5
    Uzavřenou sklenici necháme na chladném místě a po 10-14 dnech, kosti změknou a lze rybu konzumovat.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Játra na kyselo

    Játra na kyselo

    Čočka na kyselo

    Čočka na kyselo

    Fazolky na kyselo

    Fazolky na kyselo

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Bobo R
      Bobo R | 29. 7. 2006 14:18

      Jak upravit rybu s tím že nebude kyselá ani jinak ovlivněná její chuť Bobo

    • Ján Gajdoš
      Ján Gajdoš | 26. 12. 2004 18:00

      Súhlasím s p.Karvánkom. Já som do nálevu pridal trochu čili aby nálev bol pikantnejší

    • pavel karvánek
      pavel karvánek | 17. 8. 2004 14:06

      místo orestování doporučuji filety z ryb co nejvíc nasolit a osolené nechat půl dne v ledničce a pak opláchnout pod vodou.dále postupovat dle receptu. ale každý máme jiné chutě, takže zkuste určitě obojí.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
    Chuťovky Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Cibule Kapří ocasy Mrkev Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Petržel Rostlinný olej Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tvarohové knedlíčky s ovocem

    Tvarohové knedlíčky s ovocem

    Koláč z pekla

    Koláč z pekla

    Čočková polévka s rajčaty

    Čočková polévka s rajčaty

    Vávrovo pečené kuře s bramborami

    Vávrovo pečené kuře s bramborami

    Švestkové knedlíky II.

    Švestkové knedlíky II.

    Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

    Jogurtová krkovička zapečená s…

    Domácí paštika II.

    Domácí paštika II.

    Ananasový koláč naruby

    Ananasový koláč naruby

    Kuře pečené na bramboráku

    Kuře pečené na bramboráku

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    20 minut
    Hrášková polévka s lososem

    Hrášková polévka s lososem

    30 minut
    Quesadilla s kuřecím masem a koriandrovou smetanou

    Quesadilla s kuřecím masem a…

    15 minut
    Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

    Těstovinový salát s tuňákem a…

    30 minut
    Dýňová tofu pomazánka

    Dýňová tofu pomazánka

    90 minut
    Borůvkový cheesecake

    Borůvkový cheesecake

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    42
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    40
    Buchty - těsto z domácí pekárny
    Buchty - těsto z domácí…
    39
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    29
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    29
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Narozeniny královny Alžběty: Známe recept na košíčky z královské cukrárny!
    Narozeniny královny Alžběty: Známe recept na…
    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka Forejta budete milovat!
    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka…
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Fotky Lucie Bílé vyvolaly poprask! Vážně se to stalo?

    Fotky Lucie Bílé vyvolaly poprask! Vážně se to stalo?

    AHA.cz Kořínková řádí v Prostřeno! jako uragán: Už zase pije...

    Kořínková řádí v Prostřeno! jako uragán: Už zase pije...

    AHA.cz Deník Aha! 21.4.2021

    Deník Aha! 21.4.2021

    Dáma.cz Proč královna Alžběta nejí brambory? A co dalšího nesmí jíst královská rodina?

    Proč královna Alžběta nejí brambory? A co dalšího nesmí jíst královská rodina?

    Dáma.cz Džínová bunda nestárne: Vyberte si z 50 kousků tu, která vám nejlépe sedne

    Džínová bunda nestárne: Vyberte si z 50 kousků tu, která vám nejlépe sedne

    Ženy.cz Od Marilyn po Beckhama: Celebrity, které si potřásly rukou s královnou

    Od Marilyn po Beckhama: Celebrity, které si potřásly rukou s královnou

    Maminka.cz Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Reflex.cz Královna světa: Nejdéle vládnoucí žena v historii Alžběta II. slaví 95 narozeniny

    Královna světa: Nejdéle vládnoucí žena v historii Alžběta II. slaví 95 narozeniny

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Vertikální záhony z palet: Hodí se na balkón, terasu i ven

    Vertikální záhony z palet: Hodí se na balkón, terasu i ven

    • Recepty.cz
    • Nakládané ryby na kyselo
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí