Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g ryba (čerstvá, bělomasá)
    • 1
      ks červená cibule (velká)
    • 0,5
      ks červená chilli paprička
    • 15
      ks limetková šťáva (z 15 kusů limetek - musí maso pokrýt)
    • koriandr (čerstvý)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte, opepřete, posypte koriandrem. Dochuťte chilli papričkou (v Peru by to byla velmi ostrá rocoto). Nechte při pokojové teplotě odležet asi 1,5 hodiny. Před podáváním přidejte na tenké skroječky nakrájenou cibuli.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.