• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
    Napište svůj komentář k receptu

    Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

    autor: Simča S.
    0.0
    moje hodnoceni
    3.5
    hodnotilo: 21
    doba přípravy: 15 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    1 porce
      • 1
        ks kuřecí maso prsa
      • 2
        lžíce hladká mouka
      • 1
        špetka sůl
      • česnek sušený
      • provensálské bylinky
      • 1
        lžíce kečup - jemný
      • 50
        g tavený sýr
      • 100
        g těstoviny Syrové (podle toho jací jsme jedlíci)
      • olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Jakmile začne vařit, vsypeme těstoviny a vaříme je podle času, uvedeném na sáčku. Mezitím na plochý talířek nasypeme mouku, do ní přidáme sůl, česnek a bylinky - promícháme. Na pánvičku dáme rozehřát olej. Prsíčka naklepeme (nejlépe v mikrotenovém sáčku, aby maso nestříkalo okolo) a zlehka obalíme v okořeněné mouce. Postupně osmahneme plátky z obou stran v oleji.
    2
    Odložíme je do tepla a do pánve vlijeme v troše vody rozmíchaný kečup. Necháme projít varem, přidáme tavený sýr, rozmačkáme vidličkou a opět povaříme. Snížíme teplotu a vložíme osmahnuté maso. Necháme chvíli "táhnout" aby se chutě propojily.
    3
    Mezitím slijeme těstoviny, rozdělíme na talíře, přidáme porce masa a přelijeme omáčkou. Vybyde-li během vaření chvilka (či máme-li k dispozici další pár rukou :-) ), je dobré k jídlu naservírovat čerstvou zelninu jako salát - okurky, rajčata a pod.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Medová ňadra na houbách

    Medová ňadra na houbách

    Oběd z papiňáku

    Oběd z papiňáku

    Bramborový oběd

    Bramborový oběd

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • E. Suchá
      E. Suchá | 12. 8. 2013 20:54

      Nechutnalo mi to.

    • martin27
      martin27 | 4. 6. 2013 12:29

      Jste trouba :-D

    • Gattermayerova | 10. 11. 2012 12:58

      prsa se naklepat můžou, nevím kdo řekl že ne, jsou pak vláčnější. V pytlíku se to dělá hlavně proto, že nebude palička od masa (někdo má stále dřevěné, tam je to až nehygienické nedělat to v pytliku). A zkoušel/a jste někdy klepat maso? Pak víte, že občas někam něco odprskne, v masu je voda i když jí tam nikdo nenapíchá (což je výjmečné, ale je to tak), takže je to celkem logické. Myslím, že se zbytečně rozčilujete.

    • Cosi
      Cosi | 12. 8. 2012 21:07

      Odkdy se naklepávají kuřecí prsa? A jaká proboha kupujete, když vám pak stříkají kolem? :-$ Nehledě na to, že omáčka z kečupu a taveného sýra je ohavnost a ani jako rychlovku jí neberu. To už radši na ty těstoviny koupím hotovou boloňku, když nemám čas. Prsa v těstíčku by mohla být dobrá, jenom proč proboha ten příšerně nevkusný název?

    • Šemberka | 21. 1. 2011 12:46

      Omáčka chutnala lacině kečupově, byla příliš hustá a na těstoviny jí bylo málo. Jako přílohu bych protoho příště volila raději chléb

    • ashwood | 9. 1. 2011 20:14

      jako rychlovku můžu jen doporučit :-)

    • ashwood | 9. 1. 2011 20:13

      samozřejmě od takové rychlovky se nedá čekat zázraky, ale příjemně mě to překvapilo příště si tam ale dám trochu něčeho pálivějšího ;-)

    • JANA ŠKORNIKOVÁ
      JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:37

      na to že to bylo tak rychlé bylo to dobré a jen se zaprášilo.

    • JANA ŠKORNIKOVÁ
      JANA ŠKORNIKOVÁ | 15. 8. 2010 15:32

      na to že je to taková rychlovka tak to bylo dobré.jen se zaprášilo.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 10. 6. 2010 15:30

      Leni děkuji za jedničku, jsem ráda, že chutnalo :-). Simča

    • Lenka Vondráčková
      Lenka Vondráčková | 10. 6. 2010 11:42

      teda nevěřila jsem, že něco tak jednoduchého a rychlého bude i tak dobré...chutnalo mě i další strávníkům. Dávám za jedna! :-)

    • JANA ŠKORNIKOVÁ
      JANA ŠKORNIKOVÁ | 9. 4. 2010 17:02

      SICE JSEM JEŠTĚ NEZKOUŠELA A TO UDĚLÁM ALE UŽ JEN TEN NÁZEV MNĚ PŘITÁHNUL.

    • Soňa Šerá
      Soňa Šerá | 22. 2. 2010 10:43

      Koukám na komentíky... jsou už sice staršího data, ale nevadí... mě osobně název nevadí, ani jak je položen příbor, či naskládámé jídlo na talíři!!! Hlavně, když je to rychlé a dobré a to dnes vyzkouším!!! Díky za tip!

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 23:23

      No jo, ale pořád je to jedna autorka mající na tento název zřejmě copyright. Kdo umí, umí ...

    • Mirka P.
      Mirka P. | 24. 8. 2008 23:08

      No ale není to žádná novinka - viz Medová ňadra na houbách. Výborný! Víte, že ty obyčejný kuřátka v obchodě jsou starý 3 týdny?

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 21:20

      Karle, já mám úplně stejné pocity, ale říkal jsem si že je to pumprdentlich. Těší mě, že nejsem sám. Simčo, to není nic osobního, ani nic proti tomu jídlu. Marketingově je to Ia nápad-gratuluji!!!

    • karel paty
      karel paty | 24. 8. 2008 20:51

      recept vypadá dobrě, ale název je hrozný, o té části těla mám zcela jinou představu, a proto ho nebudu ani zkoušet, nechutnal by mi ale neznámkoval jsem

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 24. 8. 2008 18:10

      Oldřichu dík, přiznám se, že jsem nevěděla.... Jsem ostuda... (a to ještě kdyby jsi věděl, že jsem ten příbor extra na focení přehodila, neb my jsme levácká domácnost vidličku držím v pravé a nůž v levé, jinak bych se nenajedla :-)... Já se snad příště polepším.... :-D

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 24. 8. 2008 17:59

      Já to nebyl, ale jsem též " Co na srdci, to na jazyku". Nůž se zakládá ostřím k talíři. Jídlo se servíruje hostu s masem vpravo.

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 24. 8. 2008 17:29

      Dámy moc děkuji za pochvalu. Mrzí mne jen, že ti dva hodnotitelé, kteří dávali ty špatné známky mi tu nenapsali, co jim na tom receptu vadí...

    • Jana Mojžíšová
      Jana Mojžíšová | 24. 8. 2008 01:35

      Super recept pro chvíle, kdy se jaksi nedostává času. Přidala jsem ještě trochu koření a bylo to výborné. A už jen ten název by zasloužil jedničku s hvězdičkou :)

    • Alena B.
      Alena B. | 23. 8. 2008 12:56

      naozaj veľmi rýchle a hlavne dobré, dávam 1 a medzi obľúbené rýchlovky..... a super zapamätateľný názov :-)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek sušený Hladká mouka Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Provensálské bylinky Sůl Tavený sýr Těstoviny
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Polévka z hlívy ústřičné

    Polévka z hlívy ústřičné

    Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

    Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

    Škvarkové placky rodinné

    Škvarkové placky rodinné

    Sýrové koláčky z listového těsta

    Sýrové koláčky z listového těsta

    Dýňové placičky

    Dýňové placičky

    Kokosové vánoční cukroví

    Kokosové vánoční cukroví

    Fazolový salát - rychle a chutně

    Fazolový salát - rychle a chutně

    Langoše jednohubky

    Langoše jednohubky

    Kuřecí maso s těstovinami

    Kuřecí maso s těstovinami

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    36
    Palačinky
    Palačinky
    33
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    29
    Bramboráky
    Bramboráky
    28
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    22
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Nedělní Aha! 11.4.2021

    Nedělní Aha! 11.4.2021

    Dáma.cz Takhle byste nikdy neměli začít hubnout. 7 chyb, kvůli kterým to nezvládnete

    Takhle byste nikdy neměli začít hubnout. 7 chyb, kvůli kterým to nezvládnete

    Dáma.cz Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Marie Doležalová: Celé léto jsem tajila, že znovu čekáme zázrak

    Reflex.cz Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Další doporučené recepty:

    Nádivka z pánve
    Nádivka z pánve
    Nádivkové muffiny
    Nádivkové muffiny
    Nádivkový beránek
    Nádivkový beránek
    Nadýchané americké lívance
    Nadýchané americké lívance
    Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
    Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
    Nadýchané pařížské věnečky
    Nadýchané pařížské věnečky
    • Recepty.cz
    • Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí