Mletá roláda s hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso
    • vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • majoránka
    • strouhanka
  • Náplň
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      ks polopárek
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      ks nakládané okurky menší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso si ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem dle chuti (jako na sekanou), přidáme vejce a na zahuštění trošku strouhanky (asi 3lžíce), pak vše dobře propracujeme.
2
Pomocí folie vyválíme plát, který potřeme hořčicí, dáme na proužky pokrájený párek a okurku, na plátky pokrájený hermelín a svineme do rolády, umačkáme, abychom se zbavili vzduchových bublin, konce utěsníme, posypeme (nebo obalíme) strouhankou.
3
Dáme do pekáčku, podlijeme a pečeme dozlatova asi 50 minut.
4
Vhodnou přílohou je bramborová kaše, brambory nebo jen čerstvé pečivo.

Komentáře k receptu

  • Simona
    Simona |

    12. 4. 2015 20:48

    Byla moc dobrá a ani mi nepraskla jako vždycky, když sekanou nadívám.

  • Monča
    Monča |

    11. 3. 2012 14:36

    Naplnila jsem roládu hermošem, paprikou a párkem a byla OK. Teplou okurku a hořčici přítel nemá rád ani ve španělákách, tak jsem jí zrušila.

  • Ladia
    Ladia |

    1. 11. 2010 14:17

    Prosím ještě opravit to zařazení

  • recepty73
    recepty73 |

    1. 11. 2010 13:31

    ...pak je tedy chyba na mém přijímači ;-) :-( ,omlouvám se(1hermelín,1polopárek,3lžíce hořčice,4menší okurky) ...ale do bezmasých bych to nedal :-!...

  • Tereza T
    Tereza T |

    1. 11. 2010 12:40

    Dobrý den, recept je stejný jako ve staré verzi, množství je uvedeno pouze u masa.

  • recepty73
    recepty73 |

    28. 10. 2010 17:20

    Chybí množství ingrediencí :-X -hlavně ne špetka soli ;-) :-S

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    30. 3. 2010 14:19

    Tohle děláme, dávám pikantní hermelín - s pepřem nebo chili papričkama