Letno-jarní salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Mininka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očistíme si ledový salát, mrkev, rajčátka a ředkvičky.Dáme si vařit dvě vejce. Salát nakrájíme na nudličky, mrkev a ředvičky na kolečka nebo půlkolečka a rajčátka na půlky. Vše si zamícháme ve větší míse a můžeme zalít lžicí olivového oleje (není nutné). Vejce si necháme vychladnout a do misky si dáme bílý jogurt, do něj nastrouháme nebo nadrobíme na jemno nivu a zamícháme. Salát nandáme na talíř na čtvrty nakrájené vejce, zalijeme ochuceným jogurtem a opepříme. Můžeme osolit, ale sýr je dost slaný(já už nedosoluji). Salát podáváme jako příohu k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako lehkou večeři s rozpečenou bagetkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: