Křupavý jarní salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 1
      ks okurka salátová
    • bílý vinný ocet
    • 300
      g hrášek
    • 0,5
      ks bílá ředkev
    • 0,5
      kg listový špenát
    • pepř drcený
    • 1
      svazek mladý zelený chřest
    • extra panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurku a ředkev omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Lístky špenátu dobře opláchněte a vytřepejte z nich vodu. Chřestu odlomte nebo odřízněte spodní tužší části stonků, případně ve spodní části oloupejte škrabkou na brambory. Hrášek vyloupejte, máte-li mladý jarní, takzvaný cukrový, můžete ponechat i v luscích. Zeleninu promíchejte v misce, osolte, opepřete a zakapejte olejem promíchaným s octem.

RADA: Jaký salát se na co hodí a jaký je mezi nimi rozdíl?

Kategorie: Saláty Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: