Krůtí roláda II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g krůtí maso prsa
    • 100
      g sušené švestky
    • 1
      špetka majoránka
    • 100
      g mandlové lupínky - loupané
    • 1
      špetka skořice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 1
      ks pórek menší
    • 500
      g mrkev
    • 200
      ml smetana
    • 1
      lžíce pepř celý nakládaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plát, osolíme, okořeníme. Švestky nakrájíme, promícháme s lupínky, skořicí a majoránkou. Směs natřeme na plát masa. Stočíme roládu a pevně ji převážeme. V pekáči rozehřejeme olej a roládu opečeme. Potom ji obložíme na kolečka nakrájenou cibulí a protlakem, podlejeme vodou, osolíme, okořeníme a přikryté dusíme v troubě.
2
Asi po 40 minutách přidáme k roládě nakrájenou zeleninu a odkryté dopečeme. Upečenou roládu vyjmeme, šťávu rozmixujeme, přidáme smetanu a redukujeme na přiměřenou hustotu. Osolíme. Roládu krájíme na kolečka a podáváme s omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: