Knedlíčky krušnohorské babičky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 375
      g drůbeží játra
    • 5
      ks žemle
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g tuk
    • 2
      ks vejce
    • 30
      g škrobová moučka
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 50
      g špenát
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.
2
Uděláme malé knedlíčky a dáme do osolené vařící vody. Necháme je tam asi 15 minut, ale nevaříme.
3
Podáváme sypané osmaženou strouhankou na cibulce s trochou majoránky, s bramborovou kaší a salátem.

Komentáře k receptu

  • Lucie Doubravová
    Lucie Doubravová |

    19. 7. 2005 15:23

    BYLO TO VYNIKAJÍCÍ