Klobásková omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • klobása
    • brambory
    • smetana
    • bobkový list
    • nové koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na kostičky nakrájíme brambory a klobásky, k tomu přidáme bobkový list, nové koření, pepř, sůl a trochu vegety uvaříme do měkka. Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou - na zahuštění. Dochutíme octem.

Komentáře k receptu

  • šarik
    šarik |

    23. 10. 2010 08:13

    Přesně kvůli chlapům jsme to s mámou takhle upravily.... :-D

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    19. 4. 2006 10:10

    Šariku,připomíná mi to brambory na kyselo jen s tím rozdílem,že je tam navíc ta klobáska.Bezva nápad ,protože takto ji sní i můj muž,který to jinak nemusí.

  • simona krejcirikova
    simona krejcirikova |

    18. 4. 2006 20:04

    dělám něco podobného, akorát začínám tak, že na sádle zpěním cibulku, zapráším moukou, chvilku osmahnu, zaleji vodou, přidám kostku bujonu, přidám na kostičky uvařené brambory, vejce na tvrdo na kostičky, pak zaleji zakysanou smetanou, dochutím octem, někdy i šťávou ze zavařených okurek,...... je to levné, rychlé a manžel to má moc rád.