Cuketová omáčka se smetanou a krůtím masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Petra85

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené krůtí maso, orestujeme, osolíme, podlijeme vodou a dusíme.
2
Cuketu očistíme, pokud je větší zbavíme dužiny ( pokud má měkká semena nechávám i s dužinou) a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme k masu a dodusíme doměkka.
3
Přidáme nasekaný kopr, prolisovaný česnek a smetanu s rozmíchanou moukou. Chvilku povaříme, ať zmizí chuť mouky a dosolíme. Podáváme s těstovinami. Dobrou chuť
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Kopr Krůtí maso Olej Smetana 12% Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.