Kapustové karbanátky IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapusta
    • 250
      g mleté maso
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • sůl
    • 0,5
      lžička kari
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou kapustu povaříme ve slané vodě asi půl hodiny. Pak ji slijeme, necháme okapat a po ochladnutí ještě zbylou vodu vymačkáme.
2
Kapustu nadrobno nasekáme nebo umeleme. Vložíme do mísy a přidáme mleté maso, velmi jemně nasekanou cibuli, nastrouhaný česnek a nadrobno nakrájenou slaninu. Osolíme a okořeníme podle chuti, zahustíme strouhankou.
3
Utvoříme placičky, které obalíme v proseté strouhance. Po obou stranách opečeme.
4
Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.