Kapustové karbanátky II

moje hodnocení:

2,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce rýže vařené
    • 20
      g máslo
    • kapusta menší hlávka
    • 2
      ks vejce
    • zázvor
    • sůl
    • strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu opereme, na tenké nudličky nakrájenou dáme udusiti za občasného podlévání vodou. Změklou kapustu necháme vychladnouti. Do studené vmícháme uvařenou rýži, syrové vejce, zázvor, sůl, asi 5 deka strouhanky.
2
Lžící vykrajujeme karbanátky, které po obou stranách na másle nebo oleji opékáme.

Komentáře k receptu

  • kolemjdoucí
    kolemjdoucí |

    10. 2. 2014 19:08

    To vypadá chtně :-\ Kolik toho zázvoru?