Kapr s kysaným zelím

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotky nakrájené na čtvrtky necháme v širokém kastrolu zesklovatět na másle. Přidáme zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Přikryté zvolna dusíme zhruba 45 minut.
2
Přimícháme dílky pomerančů. Naporcovaného kapra omyjeme, osušíme a rozložíme na zelí. Přikryté dusíme dalších asi 15 minut.
3
Rybu a zelí s pomeranči rozdělíme na talíře a posypeme lístky kerblíku.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: