Brambory s kysaným zelím

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 10
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme.
2
Nakrájenou cibuli opražíme na trošce oleje, přidáme zelí a na proužky nakrájené papriky, osolíme, opepříme a podusíme asi 20 minut.
3
Oloupané brambory zprudka orestujeme na oleji, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a společně ještě 5 minut restujeme. Vmícháme podušené zelí.
4
Hořčici smícháme s kysanou smetanou a nalejeme na jednotlivé porce brambor.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • rendl
    rendl |

    5. 2. 2012 18:23

    dáván 3

  • Kateřina L.
    Kateřina L. |

    23. 11. 2011 12:51

    Chutnalo mi to. Sice místo kobásy jsem měla slaninu a místo kremžské hořčice jsem dala plnotučnou, ale v kombinaci s opečenými brambory - výborné.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 1. 2007 13:14

    Hedviga, ak máte radi kyslú kapustu, neviem, či ste skúšali, ale nám veľmi chutila pomazánka s kyslou kapustou aj Kurča na kapuste inak. Sú to recepty z týchto stránok, vyskúšajte.

  • Hedvika
    Hedvika |

    10. 1. 2007 12:57

    Terezko výborná kombinace,milujeme kysané zelí.Vítám každý recept.Jen jsem nerestovala brambory.Ty jsem uvařila oloupané ,dala na talíř a na to osmahnutou směs cibule,papriky,zelí,klobásky,přidala jsem trošku mleté papriky atd. a to vše pokapala kysanou smetanou s kremž.hořčicí.A hladovci koukali,co je to zase za novoty! Skvělé!Díky!

Abecední seznam: