Kapr na paprice

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté a osušené porce kapra protáhneme klínky slaniny a osolíme. Na rozehřátém oleji porce kapra zvolna opečeme. Kapra vyjmeme, olej z pánve slijeme, v pánvi rozpustíme máslo a zaprášíme moukou a paprikou. Mírně osmahneme a zalijeme 1 dl vody a smetanou. Směs rozmícháme a za stálého míchání provaříme. Osolíme, vložíme zpět porce kapra a krátce podusíme. Podáváme s rýží nebo brambory.

Komentáře k receptu

  • Kája Nehodová
    Kája Nehodová |

    16. 4. 2012 19:37

    Brzy zkusím, dobrých receptů s rybou domácí není nikdy dost.

Abecední seznam: