Kachna na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme. Vložíme zpět porce kachny, zalijeme vínem a pod pokličkou dusíme doměkka. Ke konci dušení poklici odkryjeme a počkáme až maso zčervená.
2
Měkké maso vyjmeme, zeleninu prolisujeme. Poté zeleninu zalijeme smetanou rozšlehanou s moukou a povaříme. Při podávání kachnu poléváme vinnou omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.