Kabanosová polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole propláchneme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a necháme přes noc nabobtnat. Potom přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, cibuli, rajče, koření a vegetu. Vaříme ve dvou litrech studené vody.
2
Když je fazole měkká, přidáme na kolečka nakrájený kabanos a prohřejeme. Nakonec polévku zahustíme jíškou ze sádla a mouky, ochutíme česnekem, pepřem a majoránkou.

Komentáře k receptu

  • Pája S
    Pája S |

    20. 9. 2009 13:27

    Výborná a sytá polévka,v pohodě nahradila celý oběd.

Další doporučené recepty: