Jahodový štrůdl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka
    • listové těsto
    • jahody
    • dětské piškoty
    • čokoláda
    • kokos

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pomoučíme si vál. Těsto rozdělíme na půlky (z každé půlky bude jeden štrůdl). Těsto rozválíme a posypeme rozdrcenýma piškotama. Nahoru klademe asi do tří či čtyř řad jahody (celé nebo půlky).
2
Jahody polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme kokosem. Vše zamotáme do štrůdlu. Štrůdl dáme na plech (nejlépe na papír na pečení). Pečeme asi při 150 - 160 stupních.

Komentáře k receptu

  • Michaela Denková
    Michaela Denková |

    19. 8. 2009 08:54

    Pro martinu maškovou: právě kokos a především piškoty by měly zabránit protékání šťávy z jahod případně čokolády. Zkuste rozdrcených piškotů příště přidat více...

  • martina maškova
    martina maškova |

    30. 6. 2009 12:51

    Jahody pustily dost šťavy a nebylo to ono,příště zkusím přídat vařený pudink.