Italská minestrone

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou nasekáme nadrobno. Tohle vše vložíme do 2 litru osolené vody a vaříme asi 50 minut. Teprve po této době přidáme na kostky nakrájená rajčata, hrášek a rýži, jinak by se rozvařili. Vaříme dalších 20 minut. Poté dochutíme polévkovým kořením a opepříme. K polévce podáváme strouhaný sýr v misce.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jakub
    Jakub |

    5. 1. 2011 09:53

    Velice chutná polévka doporučuji si ji uvařit :-D

Abecední seznam: