Italská čočka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme kořenovou zeleninu a nastrouháme najemno, včetně cibule osmažíme na olivovém oleji. Přidáme rajčatový protlak a necháme chviličku povařit. Poté přidáme čočku, oregáno, promícháme a podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená cibule Čočka Mrkev Oregáno Petržel Rajský protlak

Komentáře k receptu

  • Adela O
    Adela O |

    7. 4. 2009 20:37

    pridala jsem tam jeste cili, soj. omacku a samozrejme bile vino, pepr, sul, trosku oxo (nevim jak je to v cestine- kostka na bujon) a vodu, protoze jsem cocku nemela varenou. Nechala ji odstat a byla perfektni al dente ;-) Dekuju za rychlej recept , byl fajn ;-)

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    1. 6. 2007 10:48

    Odzkoušeno. Chce to dochutit trochou bílého vína, pepřem, solí. Pokud tam máte moc šťávy, lze zahustit trochou zásmažky. Jako chutná příloha je plátek pečeného vepřového.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: