Fazolová pasta -židovská kuchyně

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené fazole rozmixujeme nebo umeleme spolu s vejci.
2
Do kaše přidáme nasekanou cibuli, olej, osolíme, opepříme.
3
Podáváme s chlebem nebo jako přílohu k masu.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vařená vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Terezka Mrowiecová
    Terezka Mrowiecová |

    19. 2. 2008 17:50

    Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.

  • Jafin
    Jafin |

    21. 4. 2006 14:43

    Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.

Abecední seznam: